Evet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
• Dolandırılmak istemiyor iseniz forum yetkilisine ulaşmak için tıklayınız • konulara random anlamsız mesajlar yazmak yasaktır. • konuları görüntüleyebilmeniz için üyelik satın almanız gerekmektedir üyelik satın almak için tıklayınız
Agam ben şunu anlamıyorum, herkes bu işin neden hep kötü ve olumsuz taraflarını göstermeye çalışıyor ?Evet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dostum olumlu bir yanı yok aslında bakacak olursan carderların bir çoğu güvenilmez ve yakalanma riskiniz de çok yüksek üstünüze işlemediğiniz suçlar yıkılıp içeriye alınabilirsinizAgam ben şunu anlamıyorum, herkes bu işin neden hep kötü ve olumsuz taraflarını göstermeye çalışıyor ?
Kanka bu işlere çoğ kişi bulaşmak istiyor ve bunlarda 18 yaşından küçük arkadaşlarımız onlara bu işin ne kadar tehlikeli olduğunu ve paket olduktan sonra hayatlarının biticeklerini anlatmak istiyorum.Agam ben şunu anlamıyorum, herkes bu işin neden hep kötü ve olumsuz taraflarını göstermeye çalışıyor ?
Haklısınız hocam.Dostum olumlu bir yanı yok aslında bakacak olursan carderların bir çoğu güvenilmez ve yakalanma riskiniz de çok yüksek üstünüze işlemediğiniz suçlar yıkılıp içeriye alınabilirsiniz
dasdasdasEvet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
BakalımEvet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
RywEvet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
BklmEvet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
YyEvet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
Eyw bramEvet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
HjaEvet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
bakiyimEvet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.
EywEvet, Dostlar bugün sizlere herangibir kişiden CC alırken dikkat etmeniz gereken şeylerin bir kısmını anlatıcağım.